Joya Schoenen: uit liefde voor uw rug!

 

Op vrijdag 27 oktober 2017 geeft Ramon den Uijl van Joya Benelux geeft uitleg over de positieve effecten van het dragen

van Joya schoenen ophet menselijk lichaam.

 

Soepel lopen is gezond voor rug en gewrichten. Liefst op een zachte ondergrond. Daarom hebben wij geweldig nieuws! Een innovatief schoenmerk uit Zwitserland: Joya. Speciaal ontworpen voor mensen met -beginnende- rug- of gewrichtsklachten, om van lopen weer een genot te maken. Op de Joya Experience Dag bij op vrijdag 27 oktober 2017, kunt u ze uitproberen.

 

Joya Schoenen zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren. Aanbevolen door specialisten.

 

Ard ten Hoor, van Van Camp schoenen: “45 % van de mensen boven de 35 jaar heeft wel eens last van de rug, knieën of enkels. Vaak vanwege overbelasting door werk of gewicht; door een verkeerde houding of door leeftijdsongemakken als beginnende slijtage. Het advies van professionals: soepel lopen op een verende ondergrond stimuleert het genezingsproces. En helpt klachten te voorkomen. Joya schoenen worden daarom aanbevolen door medische specialisten. Lopen is geloven!

 

Ard:  “Het gaat mij en mijn klanten maar om drie dingen. Zitten ze fijn? Staan ze lekker? Lopen ze comfortabel? Joya schoenen overtreffen elke verwachting. Lopen gaat als vanzelf! Dat ervaar je niet door er naar te kijken op een site: dat moet je voelen. Je gelooft het pas als je er op hebt rondgelopen. En dat kan dus! Gratis.”

 

Op de Joya Experience Dag bij kunt u gratis en vrijblijvend ervaren hoe (letterlijk) rondlopen op Joya schoenen voelt. Er wordt een voetdrukmeting en loopanalyse uitgevoerd. Er zijn op de Experience Dag specialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen over de werking van deze schoenen.

U bent op vrijdag 27 oktober van harte welkom, van 10.00 tot 21.00 uur bij Van Camp schoenen in Lunteren.

 

Wandel je lichaam in vorm!

Het wordt weer lekker weer en dus tijd voor die heerlijke wandeling in de buitenlucht. Helaas ervaren grote groepen mensen lichamelijke klachten, zoals nekpijn, rugpijn, hielspoor of pijn onder de voorvoet. Het menselijk lichaam is nu eenmaal niet gemaakt om intensief te lopen op een harde vlakke ondergrond. Bovendien lopen we vaak op schoenen die de natuurlijke beweging van de voet eerder blokkeren dan bevorderen. Het gevolg: Juist nog minder beweging.

 

Ard ten Hoor van Van Camp schoenen:  “Wij zijn gespecialiseerd in producten die onze klanten helpen comfortabeler te bewegen en die lichamelijke klachten preventief kunnen voorkomen. Joya schoenen hebben een speciale zachte zoolconstructie waardoor knieën, heupen en de rug ontlast worden. Bij elke stap zakt de hak weg in de zool, wat enorm scheelt in de belasting onder de hiel. Tijdens de afwikkeling wordt de gehele voet ondersteund, zonder de rolbeweging te blokkeren. Hierdoor worden de voetspieren geactiveerd, waardoor de voet in optimale conditie blijft.”

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat wij speciaal voor onze klanten met rug-, knie- of heupklachten in ons assortiment hebben opgenomen. Joya schoenen zijn onlangs door de toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk product.” Om dit keurmerk te mogen ontvangen zijn Joya schoenen door een onafhankelijke commissie met medisch specialisten uitgebreid gekeurd op bijvoorbeeld ergonomische eigenschappen.

 

Kom op vrijdag 27 oktober langs om proef te lopen op Joya schoenen. Wij hebben de grootste collectie Joya wandel- en casual schoenen van Midden Nederland in huis en nemen de tijd om u uitleg te geven over dit innovatieve product. Bovendien meten onze deskundige medewerkers uw voeten op en beantwoorden wij al uw vragen. Ervaart u zelf wat een ergonomisch product voor verschil kan maken tijdens een heerlijke wandeling!

Natuurlijk staat er een heerlijk kopje koffie of thee klaar in onze winkel!