Winkel

Van Camp Schoenen voor leuke mode daarnaast gespecialiseerd in de verkoop van smalle, brede, kleine en grote schoenen. Hier komt veel vakkennis bij kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om u de juiste pasvorm te adviseren. Ook voor podologisch advies kunt u bij ons terecht.

 

Voetmeting     

Door beide voeten zowel in lengte als in de breedte te meten en ons assortiment schoenen van extra smal tot zeer breed is adviseren wij optimaal passende schoenen. Een goede reden voor een regelmatige voetmeting is dat voeten in de loop der tijd kunnen veranderen in lengte (doorzakken maakt de voeten langer) of in breedte (knokvorming maakt de voet breder of anders van vorm). Door regelmatige meting kunt u voetklachten voorkomen, u blijft heerlijk lopen op goed passende schoenen.

 

Specialiteit      

Onze damescollectie bestaat uit modieuze en comfortabele schoenen in de maten 32 t/m 47. Zeer veel schoenen zijn geschikt voor losse steun/eigen voetbedden. Het assortiment herenschoenen loopt van maat 36 t/m 54. Ook hier zijn weer veel schoenen geschikt voor uw eigen voetbed. Wij hebben schoenen van wijdte C t/m W. Kinderschoenen vindt u bij ons in de maten 18 t/m 41 en wijdtematen 2½  t/m 5.

Ook hebben wij speciale schoenen voor o.a. reuma- en diabetesvoeten en ook voor bergwandelschoenen kunt u bij ons terecht.