PERSBERICHT

 

FinnComfort lekker-lopen-dag bij Van camp schoenen, Lunteren

 

Wandelen in de natuur, museumbezoek, kuieren door gezellige, oude stadjes of rondneuzen op lokale markten. Op comfortabele schoenen met de juiste pasvorm en in de goede lengte- en breedtemaat is dat extra genieten. Het geheim van lekker lopen zit hem voor een groot deel in de schoenen, maar omdat iedereen andere voeten heeft is ook een persoonlijk advies van mensen met verstand van voeten essentieel.

 

Daarom organiseert Van Camp Schoenen op vrijdag 6 maart 2015 een speciale Finn Comfort-dag, die helemaal in het teken staat van loopplezier. Naast het eigen deskundige team is er een expert van de Finn Comfort-importeur aanwezig, die de uitzonderlijke eigenschappen van de schoenen toelicht en bovendien nieuwe kleuren en modellen meebrengt, zodat u nog meer keus hebt. Elke Finn Comfort-koper krijgt op deze dag z’n nieuwe, perfect passende schoenen mee in een goodiebag met een leuke attentie erin.

 

Het schoenenmerk FinnComfort is een merk die comfortabele schoenen maakt en mensen gezond wil laten lopen. Al sinds 1986 produceert de Duitse Waldi Schoenfabriek onder die naam een collectie dames- en herenschoenen met een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat, indien gewenst, ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn in eigen huis unieke leesten ontwikkeld, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden en daarnaast de doorbloeding bevorderen. Hierdoor vermindert de kans op koude voeten.

 

Bekijk hier de collectie online